Nimittäin tylsien harmaiden kynsien katselu. Ei ole vielä aiemmin ollut minulla sinisiä kynsiä, joten nyt sitten kunnolla! :) Sinistä glitteriä, sinistä geeliä ja siniset gebardit, niistä on siniset kynnet tehty. Taitaa olla melkoinen muotibuumi nyt siniset ja mustat kynnet kun tuntuu, että töissäkin vilisee asiakkailla ainoastaan niitä. Mutta tässä nämä minun uudet touhottimet, aikaa kului taas se reilu 4 tuntia, mutta näprääminen on mukavaa. 



Akryylikynsien tekoa taas olen mietiskellyt, kun se materiaali ei vissiin ihan mahdottomia valu jos sen siihen siveltimen päähän koostaa oikein. Mutta se haju on kyllä melkoinen. Kunnon pössikset itse kullakin ennen kuin kynnet on valmiit. Akryylikynnet tekeytyy vuorokauden, mutta geelikynnet on oikeastaan valmiit sitten kun ne on tehty. Noh, eiköhän sitä tule akryylikynsitasrvikkeet hankittua joku päivä, niihin kun voi koristeet kuitenkin tehdä geeleillä :)

Toinen mietityttävä asia on kynsien tekeminen kumihanskat kädessä. Joo, tiedän, ne säästäis ihan hirveesti mun omia kynsiä, mutta eikö se vaan ole ihan perkeleen hankalaa. Kaikki tuntuma häviää. Ite pidän omilla sormilla viilatessakin kovasti kiinni asiakkaan kynnen reunasta ettei viila viillä sormea verille niin entäs sittern hanskat kourassa... yritän katsoa kynttä niin kovasti että on silmämuna siinä välissä ettei mene ihon puolelle viila :D Noh, pitänee kokeilla :)